1 Şubat 2010 Pazartesi

pep guardiola...

barcelona osasuna maçını seyrediyoruz, kamera pep guardiolaya zoom yapıyor, guardiola dalmış düşüncelere oturduğu yerden çimlere bakıyor. ben "maçı bırakmış nereye bakıyor lan bu adam" diye soruyorum, kardeşim espiriyi patlatıyor;

"ayyyy bu böceklere bakiyeeeee buuuuu...ayyy bu böceklere yicek gibi bakiyeeee buuuu...ayyy bu hastanede karıştı buuuu messiye çince bişeyler söyleyecek gibi bakiyeeeee buuuuu:))))

futbol maçları çok sıkıcı olduğunda bile biz böyle mutlu anlar yaşayacak bişeyler bulabiliyoruz, yani buda diyor ya "mutluluk içimizde" evet mutluluk içimizde,futbol sadece vesile:))))

pep guardiola kim: sene geçen sene, 2008 2009 sezonundatam altı kupayı birden kazanan barcelona takımının teknik direktörü... ispanya lig kupası, kral kupası, ispanya süper kupası, şampiyonlar ligi kupası, avrupa süper kupası ve dünya futbol kulüpleri kupası...

buna benzer bi başarıyı galatasaray 2000 yılında yakalamıştı, tsyd kupası, türkiye kupası, lig kupası, cumhurbaşkanlığı kupası, uefa kupası ve avrupa süper kupası olmak üzere sezonu altı kupayla tamamlamıştı ve hatta o sene iptal edilen dünya kulupler kupasını alıp 7 kupayla rekor kırabilirdik... barcelona ile galatasarayın başarıları arasındaki farklar şöyleydi; barcelona şampiyonlar ligini kazandı galatasaray uefayı, barcelona finalde ingiliz ekiplerinden manchester unitedı yendi, galatasaray arsenali; barcelona ispanya liginde real madrid, valencia gibi güçlü ekipleri geride bıraktı, galatasaray beşiktaş, fenerbahçe...:)))

Hiç yorum yok: